söndag 25 oktober 2009

Söndag 25 Oktober 2009

Ja då vart denna dag också över, vilket är en dag som jag fått väldigt mycket gjort. Började dagen med att få hit två vildungar, Ronja och Filip och så blev det lite lek och bus, men först blev det fodring och utsläpp på hästar och sen så blev det att gå in och äta lite smörgåstårta och så blev det mys inne i stora sängen med älsklingen och favoritbarnen;) Efter det blev det stallet igen, vi mockade, fixade fodret, fixade vattnet och så fixade vi ut en bal till fölhagen och en ner till Sirie:) Sen blev det att fixa irish coben Ronjas hovar, fick inte komma i närheten av henne med slangen så vi fick spänna fast henne i stallgången och spola av lite och sen fick vi skrubba med en diskborste och så fick vi klippa av lite från hennes framhovar och imorgon blir det från hennes bakhovar och så blir det väl ATG med Sally för hela slanten. 

Men efter stallet blev det träning med Cita och Amor fick också springa lite i rundkorallen. Efter det gick vi in och mysade lite till och åt lite till, sen kom barnens far och hämtade och då blev det en promenad med Sirie och Pax, och med älsklingen och alla våra hundar, Pax hade longeringsgjord och så inspänning och i den terrängen som hon fick gå var nog väldigt bra för hon fick nog träna sin rygg väldigt mycket och bra:)

Efter det blev det en tur till affären och så till Gina för att hjälpa henne med att flytta lite möbler och sen blev det varma mackor med älsklingen och grannarna och så one tree hill och nu gossip girl, sen blir det mys med älsklingen. Älskligen skall börja tidigt så får fixa utsläppet själv imorgon och mockningen, mockade hela förra veckan typ plus hela helgen så nu börjar ryggen säga ifrån. Hjälpte till med utsläpp hela förra veckan så nu börjar kroppen säga ifrån...:( Behöver få sovmorgon....Men men, får väl stå ut, annars blir det inte gjort..:(

1 kommentar:

  1. Tack för att ni kastade ner en bal till mig :) Jätte snällt!

    SvaraRadera