torsdag 22 oktober 2009

Regnar idag igen..Inte helt otippat...

Ja då vart det grått väder idag med, så idag blir det vilodag för Cita. Gick upp runt halv sju och gick ut, Sirie hade då tagit ut hästarna redan alla utom Sally och det var inget bråk i hagen trots att det var första gången Pax och Dunita fick gå ihop med Ronja, men Dunita har blivit ganska ranghög så hon e en liten bitch. Men iaf så har jag och Sirie mockat alla boxar fixat fodret och fixat en ny bal till dem stora hästarna, gett medicin till både Amor och Sally och så har Sally fått lite förmiddags hö:)

Ni sitter jag och Sirie och ser på tv och har ätit lite mat, så skall vi väl ut och kolla till Sally senare. Johanna har tydligen åkt på något för hon har ont i magen så hoppas hon inte blir allvarligt sjuk då vi skall gå ut imorgon kväll:) Skall nog shoppa med Sirie imorgon också låter trevligt...

Föressten tog jag lite bilder på Chansa med sin dräktiga mage och så på Amor den store, han växer så det knakar, och Chansas valpar lever livet i magen, hon verkar må bra, sover dokc väldigt mycket och äter och vill bara gå ut för att göra behov och sen in igen för att sova, hon ligger nu större delen av nätterna i sin valplåda vilket är ett positivt tecken:)





Uppdaterar ikväll....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar