fredag 16 oktober 2009

Äntligen Fredag....Längtar så....

Ja då vart det sista dagen för älsklingen på Lantmännen i Klinte, man blir lite sorgsen för man vet verkligen hur mycket han trivs, men han kanske kan få jobb där igenom efter januari om han inte fått något annat. Han skall fixa sin F-skattsedel nu på måndag kanske kan börja jobba lite ute i Eksta.

Igår blev det mycket gjort.
1. Anders grusade allévägen på gården, så den går att använda nu:)
2. Sen så grusade han igen hålet i andra vägen och grusade vid infarten till garaget.
3. Skrapade plattan utanför baksidan på stallet och så tog han bort ett helt lass från skitstacken:) Love a lot....Så nu blev hagen skitstor, det som är kvar är en stor jordhög då vi vände på det som blev kvar och nu har fölen denna jordhög att leka med:) Dem trivs som fiskar i vatten.
4. Sen skrapade Anders undan vid dem stora hästarnas gamla bal så satt vi ut en ny och så körde vi ut en bal till dem små med, men dem hittade gräs bakom Jordhögen som dem inte kommit åt tidigare, så höet var inte lika populärt:)

Sen blev det mys med älsklingen, han kollade på Annies bil och så lite på Anders bil. Jag gjorde rent för kaninerna och lagade mat, fiskpinnar och potatismos:)

I helgen är det fårö och släkten för hela slanten. Skall bli så skönt. Chansa skall följa med medans dem andra två huliganerna skall vara hemma med Sirie och Johanna. Så idag har det packats och klippt klor på alla hundarna och så skall det ännu bytas i kattlådan och så skall det dammsugas av så det är rent och fint för Sirie och Alva med herrsällskap kanske?;)

nu skal jag kolla runt lite på nätet, har med datorn och mobilen till fårö så jag är kontaktbar...Love all...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar