söndag 29 november 2009

Mycket sen sist...

Ja då har man inte hunnit skriva på ett par dagar, detta pga att det vart så mycket annat. Men nu är man iaf hemma och 7000:- fattigare men fullt av prylar rikare:) Vi hade skitskoj i ullared, en riktig roadtrip, vi han se en olycka och tydligen en död kronhjort i ett dike och så han vii med shopping fö rfullt, blev 3 nya täcken till cita, nya grimmor till amor och  adrian och så kläder och julklappar och så filmer m.m. Blev riktigt nöjd.

Igår blev det att hjälpa Sirie att flytta ur det sista från mejan och så städa ur vilket gick fort och bra, sen vart det en tur på stan, trots man varit i ullared handlade dåren malin för 1000:- på cubus...:) blev sedan en myskväll hemma igår eftersom man inte hunnit sova så mycket, plus adventspyssel. Dekorerade hela mitt hem inför julen.

Idag vart det en turtripp med dem bästa, Johanna och Sirie och älsklingen, vi var på Bläse marknad en liten stund, sen blev det att åka och hälsa på Elias med föräldrar, fick jättegott fika, tack:) sen blev det visby julskyltning och så hem, efter det snabbt till stan och så på bio, såg twilight new moon, asbra, Edwars e så jävla snygg...:) Sen hem och äta lasange...Nu ser vi på tv...Imorgon skall jag nog in till stan och handla en stationär dator om andreas hinner få in sina pengar, annars blir de att handla det på tisdag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar