tisdag 15 december 2009

Stackars Bethoven...

Jo nu är han mer än tjej än en kille...Gick dock fort vid veterinären det vart över vid halv tolv vilket kändes ksönt. Dock var han väldigt låg i dag och ikväll, pinkade inne två ggr stackarn, så himla förnedrande för honom...Sitter och kollar annonser på dräktiga ston så Flying kan få sällskap, har ju sålt Amor med så nu har man ännu mer tid, dock skall han inte flytta förräns i slutet av Februari, eller kanske tidigare, skall kolla med Camilla vad hon vill. Hon skall ju köpa lilla Bolivia med så hon får fullt upp med bebisar..

Idag blev dem sista julklapparna inhandlade, känns skönt så nu kan julen komma. Blev en mysig lunch med älsklingen och Pappsen på Etage idag, var jättegott, åt grillspett, pappa åt raggmunkar och älsklingen åt burgare.

Har skrivit julkort idag, fixat kvitto för handpenningarna jag fått på valparna och så har jag fixat Amors kontrakt, jag har skickat bilder på valparna till deras nya ägare. Har även köpt 3s kontanta bredband för comviqs funkade inte här vid oss, jävla skit pryl så hoppas lite smått på att Kenny vill köpa mitt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar